top of page

BEAUTY

Skinbio.be is een Belgische webshop voor natuurlijke cosmetica

skinbio.jpg

Lucie in the R is a Brussels "green" concept store where you can find a selection of zero waste products, natural cosmetics, upcycled/recycled decoration... Everything has been carefully selected on te basis of ecoresponsibilty.

lucie in the r.jpg

Schoonheidsproducten van BiodrogaMD , Pupa make-up, Matis , Sans Soucis

palazzo benessere.png

Kleurrijke zepen met bedrukking op maat van de klant. Voor elk bedrijfs event, geboorte, feest,...

say it with soap.jpg

Mijn naam is Alexandra, zaakvoerster van Parfumeries Gutmann in Kortrijk en Waregem. Van kleins af kreeg ik de passie voor alles wat te maken heeft met beauty en verzorging mee van mijn ouders. Er gaat voor mij dan ook een droom in vervulling om samen met mijn moeder onze familiezaak verder te kunnen uitbouwen.

parfumerie%20gutmann_edited.jpg

GUDS

8550

Webshop met dieetproducten, sportvoeding & cosmetica.

guds.jpg

Ilse D kiest voor AHAVA (liefde) topproducten, vegan, biologisch en nog zoveel meer. Benieuwd?

ilse d esthetiek.png

NOMIGE

9000

Nomige is het eerste Belgische skincare merk dat gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten ontwikkelt op basis van het DNA en je persoonlijke levensstijl. 
Oprichtster Dr. Barbara Geusens vertrekt vanuit een persoonlijke en wetenschappelijk onderbouwde zoektocht naar een alomvattend product en de overtuiging dat elke huid uniek is.

nomige.jpg

Schoonheidsinstituut Céline Declercq. Werkt met Babor producten, behandelingen en geeft professioneel advies bij kiezen van producten die aan huis geleverd kunnen worden

instituut celine.png

HAIRCO

9800

Van kappers voor kappers

hairco.png

Bio beauty producten

bioty lab.png

Ik heb een kapsalon en verkoop voor het ogenblik mijn producten van Redken, Nika en L’oreal Professional Techni Art. Producten nodig voor thuisgebruik ? Contacteer me.

sofie claus.jpg
bottom of page